Game Experiences op maat

De wereld verandert steeds sneller. Wat nu vanzelfsprekend is, is dat morgen niet meer. Nieuwe manieren van samenwerken, ondernemerschap en creativiteit dringen zich op.

Zelfsturende teams, 21st century skills, creatieve employer branding, war on talent … Het zijn slechts enkele voorbeelden van uitdagingen waar bedrijven en organisaties dagelijks nieuwe antwoorden op proberen te zoeken.

Om nieuwe mogelijkheden te kunnen verkennen moet je ontsnappen aan het vertrouwde. Gamification op maat biedt de context en de tools om dit te doen. Kortweg: wij faciliteren jouw constructief escapisme.

Dankzij onze knowhow en ervaring met het ontwikkelen van spelervaringen maken we een unieke vertaling van uw doelstellingen. Met onze dienstverlening op maat bieden we ondersteuning rond diverse thema’s: prikkelen tot creativiteit en co-creatie, initiëren en faciliteren van veranderingsprocessen, versterken van participatie en eigenaarschap.

Constructief escapisme laat zich niet vatten in categorieën. Precies daarom werken we liefst op maat van jouw vraag en staan we steeds open voor nieuwe samenwerkingen.

Onze maatwerk klanten

Contacteer ons voor gamification op maat

Op zoek naar een ervaren partner om jouw project via spel vorm te geven? Geef ons een seintje via het formulier hieronder.

Jouw project:
Hoe kunnen we je contacteren?

** Escape Truck is een brouwsel van Breinbrouwerij bv. Jouw vraag zal daarom vanuit Breinbrouwerij beantwoord worden.